image
Sursa foto: Getty Images

Inter şi Barcelona pregătesc schimbul verii în fotbalul mondial: Barca l-a cerut pe Lautaro Martinez

Barcelona şi Inter pregătesc una dintre cele surprinzătoare mutări ale verii viitoare pe piaţa transferurilor. Catalanii îl vor pe argentinianul Lautaro Martinez, iar "nerazzurrii" l-au cerut în schimb pe francezul Antoine Griezmann.

Mundo Deportivo susţine că Martinez e atacantul cu care Barca vrea să se întărească din sezonul viitor, iar Tuttosport a scris că italienii le-ar fi oferit deja răspunsul campionilor Spaniei: "Îl vreţi pe Lautaro? Atunci daţi-ni-l pe Griezmann".

Antoine Griezmann a fost transferat de Barcelona anul trecut, de la Atletico Madrid, pentru 120 de milioane de euro.

Atacantul în vârstă de 28 de ani are o clauză de reziliere a contractului cu Barcelona în valoare de 800 de milioane de euro.

Griezmann a marcat de 12 ori şi a mai oferit pase de gol în acest sezon, în 32 de meciuri disputate, toate competiţiile.

Lautaro Martinez se află la Inter din 2018, atunci când a fost cumpărat de la Racing Club pentru 23 de milioane de euro.

Argentinianul în vârstă de 22 de ani are un sezon excelent la Inter: a marcat de 16 ori şi a livrat patru assist-uri în 28 de partide, în toate competiţiile.

Lautaro Martinez, pe care compatriotul Lionel Messi l-ar vrea coechipier şi pe Camp Nou, mai are contract cu Inter până în 2023, în timp ce înţelegerea lui Griezmann cu Barca expiră în 2024.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: