image
Sursa foto: Getty Images

John Terry și-a anunțat retragerea: Mesajul emoționant postat de englez

John Terry și-a anunțat retragerea din fotbal. Fostul star al lui Chelsea și al naționalei Angliei a făcut publică decizia în social media, unde a postat un mesaj în care a vorbit despre persoanele care l-au susținut cel mai mult de-alungul carierei sale și despre cele 3 cluburi la care a evoluat: Nottingham, Chelsea și Aston Villa.

Mesajul publicat lui Terry începe cu mulțumiri adresate de jucător familiei sale:

"Trebuie să mulțumesc multor oameni. Soției mele, Toni, celor doi copii ai mei, Georgie și Summer, care au fost sprijinul meu de-alungul carierei și fără de care nu aș fi reușit. Vă iubesc din toată inima! Le mulțumesc părinților, Sue și Ted pentru sacrificiile pe care le-au făcut pentru mine când eram copil, oferindu-mi șansa de a-mi împlini visul, acela de a deveni fotbalist profesionist. Îi mulțumesc fratelui meu, Paul, pentru ajutorul și sfaturile pe care mi le-a oferit de-alungul carierei și întregii familii, respectiv prietenilor pentru întreaga susținere", a scris Terry.

În cariera sa, John Terry, 37 de ani, a evoluat pentru Nottingham Forest, Chelsea şi Aston Villa. Englezul are în palmares cinci titluri de campion, patru Cupe, trei Cupe ale Ligii, o Ligă a Campionilor şi un trofeu Europa League, toate cucerite pentru Chelsea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: