image
Sursa foto: Profimedia

Singura cale prin care Neymar și Lionel Messi ar putea reveni la Barcelona! Anunțul lui Joan Laporta

Neymar (30 de ani) și Lionel Messi (34 de ani) evoluează în acest moment pentru PSG, însă cei doi fotbaliști au cele mai frumoase amintiri încă din perioada petrecută la Barcelona.

Neymar și Messi au jucat împreună la Barcelona în perioada 2013 - 2017, vreme în care aceștia formau un trio de temut împreună cu Luis Suarez.

În cele din urmă însă, Neymar și Messi au ajuns la PSG, însă nu au reușit să pună mâna pe trofeul UEFA Champions League, așa cum și-ar fi dorit odată cu transferul în capitala Franței.

Întrebat despre posibilitatea ca Neymar și Messi să revină pe Camp Nou, președintele Joan Laporta a dezvăluit care este singura modalitate prin care cei doi se pot alătura trupei lui Xavi. Cu toate acestea, Laporta a recunoscut că este extrem de greu în momentul de față ca formația blaugara să pună mâna pe aceștia, ținând cont de situația financiară a Barcelonei.

"Doar dacă ar veni prin transferuri gratuite. Adevărul este că nu suntem în situația în care să facem oferte importante pentru acești jucători. Au capacitatea (n.r. de a juca la Barcelona), dar n-ar avea sens.

Cui nu-i place Neymar? Este un jucător excepţional. Nu știu dacă PSG i-ar rezilia contractul lui Neymar, dar transferul lui ar costa o mulțime de bani", a spus Joan Laporta, în cadrul unui interviu acordat pentru L'Esportiu.

Acomodarea lui Leo Messi la PSG a fost una dificilă, iar atacantul nu a arătat în niciun moment să fie în largul său. Din acest motiv, s-au pus semne de întrebare cu privire la viitorul său, iar acum tatăl jucătorului pune paie pe foc.

Surprins la aeroportul din Barcelona, Jorge Messi a fost chestionat cu privire la cariera fiului său și nu a ezitat să le dea speranțe suporterilor catalani.

"Sper că într-o bună zi Leo se va întoarce la FC Barcelona", a spus Jorge Messi, conform El Chiringuito.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: