image
Sursa foto: captură video

Un șofer beat, reținut după ce a fost depistat beat la volan; Riscă două dosare penale

Un bărbat de 38 de ani din localitatea Cruzești, municipiul Chișinău, a fost surprins de beat de polițiști în timp ce încerca să se deplaseze cu un automobil. Polițiștii l-au stopat la timp pe individ.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat pe data de 31 martie lângă o stație de alimentare din capitală. Câțiva angajați ai Inspectoratului de Poliție Buiucani au observat un conducător auto care a coborât dintr-un automobil și avea un comportament echivalent cu starea de ebrietate.

Bărbatul a intrat în magazinul stației PECO, iar peste puțin timp a urcat din nou la volan și a dorit să-și continue deplasarea.

Imediat, polițiștii au interzis șoferului să pornească și au solicitat intervenția colegilor de la Inspectoratul Național de Patrulare.

La solicitarea de a prezenta un act de identitate și să coboare din mașină, șoferul extrem de agresiv a început să insulte și să amenințe polițiștii.

Acesta a fost condus la Dispensarul Narcologic pentru stabilirea stării de ebrietate, însă a refuzat. Ulterior a fost escortat la IP Buiucani pentru identificare și documentare.

Pe numele său au fost inițiate două cauze penale, pentru refuzul de a fi testat alcoolscopic și pentru ultragierea angajaților poliției.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: