image
Sursa foto: captură video

Îndemnul lui Țâcu către Chirtoacă: „Retrageți-vă!; Rezolvați-vă problemele penale”: Liderul PL: „Mi-au făcut dosare penale”

Candidatul la funcția de președinte al RM, Octavian Țâcu, a venit cu un în îndemn la Jurnal TV către contracandidatul său, Dorin Chirtoacă, în momentul în care ultimul ar fi încercat să-i înmâneze un Acord ce aparține Mișcării „Unirea”, prin care Partidul Unității Naționale este invitat să facă parte din Blocul „Unirea” . „Retrageți-vă de acolo. Rezolvați-vă problemele penale ”, i-a spus Țâcu lui Chirtoacă.

Octavian Țâcu l-a îndemnat pe Dorin Chirtoacă să-și rezolve problemele pe care le are cu doarele penale pe numele său, după care PUN va face parte din Blocul „UNIREA”.

„Rezolvați-vă problemele penale pe care le aveți, după aceea ne unim. Retrageți-vă de acolo dvs personal, după care ne unim și o să discutăm. Noi nu putem să ne unim cu oameni care portă moștenirea pe care o are Partidul Liberal”, a spus Țâcu.

În replică Dorin Chirtoacă i-a spus: „Dodon cu Plahotniuc mi-au făcut dosare penale și domnul Țâcu flutură cu ele.(...)Aveți încredere în justiție și dosarele pe care le face ea? În cazul președintelui Băsescu, în care justiția i-a luat cetățenia, la comanda lui Dodon, dvs ce poziție aveți?” .

Octavian Țâcu a refuzat să răpundă la întrebările lui Dorin Chirtoacă plasând discuția într-o zonă ironică: „mai mult n-am ce să vorbesc. Eu degrab o să dorm cu dvs într-un pat, deja la a șasea emisiune sunt cu dvs, ori aveți probleme cu auzul, ori găsiți în altă parte urechi?! (...) Dorin, mai bine vorbim despre muște decât cu tine, nu te supăra”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: