image
Sursa foto: Profimedia

ADIO, Bayern! Dezamăgit, Robert Lewandowski a luat decizia finală

Robert Lewandowski (33 de ani) are zilele numărate la Bayern Munchen, în ciuda faptului că șefii clubului neagă acest lucru.

După ce Bayern Munchen a fost încoronată matematic campioană în Bundesliga, directorul sportiv al clubului, Hasan Salihamidzic, a fost întrebat despre posibilul transfer al atacantului Robert Lewandowski.

Oficialul bavarezilor a negat vehement orice probabilitate ca polonezul să părăsească Bayern Munchen, chiar dacă în ultima perioadă că acesta își dorește să semneze cu Barcelona.

În ciuda acestor afirmații, viitorul atacantului este pecetluit. Polonezul sosit la Bayern în 2014, de la Borussia Dortmund, va pleca în această vară.

Sport Bild scrie că Lewandowski este surprins și dezamăgit, în același timp, de clubul la care a evoluat în ultimii 8 ani. În timpul primei întâlniri pe care vârful a avut-o cu directorii Oliver Kahn și Hasan Salihamidzic nu a existat nicio discuție despre o posibilă prelungire a contractului scadent la finalul acestui sezon.

Nu s-a vorbit despre viitorul polonezului la Bayern Munchen, lucru care l-a dezamăgit pe atacantul care a reușit 48 de goluri în toate competițiile în acest sezon.

Deși Barcelona părea favorită pentru transferul atacantului, acesta ar putea rămâne în Bundesliga. Conform ultimelor informații, Lewandowski ar s-ar putea întoarce chiar la Borussia Dortmund, formație pe care a părăsit-o în 2014 pentru a semna cu Bayern.

Dortmund se va despărți de golgheterul Erling Haaland în această vară și a început deja discuțiile pentru revenirea lui Robert Lewandowski la club.

Bayern Munchen a câștigat din nou titlul în Bundesliga, pentru a zecea oară la rând, după victoria obținută în fața celor de la Borussia Dortmund, în etapa cu numărul 31, scor 3-1.

După ce a câștigat al optulea titlu cu Bayern Munchen și cel de-al zecelea titlu din Bundesliga, Robert Lewandowski a vorbit despre viitorul său la formația bavareză.

”Va exista o ședință în curând, dar nu s-a întâmplat nimic special până în acest moment. Înțeleg ce se petrece. Situația nu este deloc simplă pentru mine”, a transmis Robert Lewandowski la finalul partidei.

Bayern Munchen va permite plecarea starului polonez Robert Lewandowski la finalul acestui sezon doar pentru o sumă minimă de 40 de milioane de euro, conform revistei Kicker.

Lewandowski, 33 ani, este legat prin contract de campioana Germaniei până în iunie 2023, iar până în prezent poziţia oficială a clubului a fost că atacantul polonez îşi va respecta acordul şi se negociază o prelungire a acestuia.

Kicker scrie că Bayern i-a refuzat polonezului o prelungire a contractului mai mare de doi ani şi o creştere salarială.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: