image
Sursa foto: jurnal.md

DOC // Vacanța de toamnă nu va fi prelungită până pe 2 noiembrie; Elevii din Chișinău vor învăța online

Pe 2 noiembrie elevii din municipiul Chișinău vor învăța de la distanță. Anterior ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov susținea că vacanța de toamnă ar putea fi prelungită cu o zi pentru ca instituțiile de învățământ să fie igienizate după alegerile prezidențiale.

La mijlocul lunii septembrie Igor Șarov declara într-o emisiune că vacanța de toamnă a elevilor ar putea fi prelungită cu o zi. Aceștia ar urma să stea acasă și luni, 2 noiembrie, a doua zi după alegerile prezidențiale. Astăzi MECC a aprobat un ordin în care se menționează că elevii din municipiul Chișinău vor studia online pe 2 noiembrie.

În scopul asigurării activității secțiilor de votare amplasate în unele instituții de învățământ pentru organizarea alegerilor prezidențiale din 01.11.2020, protecției sănătății elevilor/copiilor și angajaților instituțiilor de învățământ, conducătorii instituțiilor de învățământ general din municipiul Chișinău, în care sunt amplasate secții de votare, vor asigura:

Restricționarea accesului elevilor/copiilor și angajaților în incinta instituțiilor de învățământ în perioada 31.10.2020-02.11.2020

Igienizarea spațiilor pe data de 02.11.2020, în care au activat secțiile de votare și a fost desfășurat procesul de votare în cadrul alegerilor prezidențiale din 01.11.2020

Organizarea activităților didactice în sistem online în ziua de 02 noiembrie 2020, se arată în ordin.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: