image
Sursa foto: CSID

Ce ne prezic astrele pentru astăzi, 10 iulie

Iată ce ne prezic asterele pentru astăzi, 10 iulie.

Berbec

Încep să fie esențiale preocupările legate de starea de sănătate și de depășirea unor obstacole artificiale care stau în calea îmbunătățirii relațiilor cu șefii și colegii de serviciu.

Taur

Există riscul să alegi cea mai proastă variantă, din mai multe variante proaste. Domeniul vizat este cel al relațiilor cu persoanele dragi. Ești tentat să devii zgârcit cu sentimentele.

Gemeni

A venit momentul să te ocupi de casă, de curățenia generală, de renovare și de reamenajarea spațiului intim. În același timp, vei reuși să îmbunătățești și relațiile cu familia.

Rac

Aștepți sfaturi bune, poate chiar pe cele mai bune, dar nu spui nimic despre problemele tale. Apoi, ești dezamăgit că persoanele din anturajul apropiat nu au răspuns nevoilor tale.

Leu

Te vezi nevoit să tragi linie și să faci calcule, ca să vezi dacă eforturile depuse au fost recompensate pe măsură. S-ar putea să fii dezamăgit, dar nu e o dezamăgire care nu poate fi depășită.

Fecioară

Începe o perioadă bună pentru tine, în care te vei ocupa mai mult de propria persoană, vei arăta mai bine și vei reuși să fii mai generos cu toți cei din jur.

Balanță

Astăzi debutează un proces de vindecare de care vei beneficia indiferent dacă ai probleme de care știi sau nu. Ai nevoie de odihnă, în toate sensurile posibile.

Scorpion

Este posibil să primești mai multe invitații și propuneri de la rude, prieteni sau simple cunoștințe. Problema e că le vei privi cu și mai multă suspiciune decât până acum…

Săgetător

Contează tot mai mult capitalul de imagine pe care l-ai acumulat în ochii celorlalți. Vei fi mai temperat în tot ce întreprinzi, fără să faci vreun efort special pentru asta.

Capricorn

Te preocupă viitorul mai mult decât prezentul, dar există și o capcană destul de periculoasă în care poți aluneca fără să îți dai seama: cea a pesimismului.

Vărsător

Ai șansa de a te organiza mai bine, de a folosi resursele de care dispui mult mai inteligent și cu rezultate durabile, inclusiv în relația cu familia.

Pești

Devii mai atent la mesajele pe care le primești de la partenerii importanți, inclusiv de la cel de cuplu. Este o alegere bună, cu consecințe benefice pe termen lung.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: