image
Sursa foto: Profimedia

O luptătoare din Ucraina a luat microfonul și i-a transmis cuvinte grele lui Vladimir Putin chiar de pe ringul UFC

Încă de când Rusia a început invazia din Ucraina, sportivii ucraineni au încercat să combată acțiunile dictate de Vladimir Putin (69 de ani).

Liderul de la Kremlin are parte de susținători din ce în ce mai puțini, întrucât chiar și cei considerați apropiații lui l-au numit criminal de război. Acum, a venit rândul unei luptătoare UFC din Ucraina să îi transmită un mesaj foarte dur lui Putin.

După ce a învins-o pe Mariya Agapova, ucraineanca Maryna Moroz a ținut să ia microfonul și să transmită un mesaj.

Printre lacrimi, luptătoarea a recunoscut că familia sa este extrem de afectată și i-a trimis un mesaj dur lui Putin, care n-a putut fi transcris decât parțial, din cauza cuvintelor dure folosite de Moroz.

"Familia mea e în Ucraina. M-am îngrijorat, am plâns, pentru că familia mea se află într-o situație foarte grea. Mulțumesc tuturor care mi-au dat mesaje, pentru că săptămâna asta e fost foarte grea. Îmi vine să plâng din cauza războiului.

E o perioadă dificilă pentru Ucraina. Vreau să-mi susțin țara, președintele, întreaga armată a Ucrainei, și vreau să spun că nu îmi doresc război. Vladimir Putin, du-te naibii! Eu îmi iubesc țara. Ia-ți mâinile de pe Ucraina", a transmis luptătoarea, conform Daily Mail.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: