image
Sursa foto: Jurnal.md

FOTO // Alerta cu bombă de la Ambasada Federației Ruse la Chișinău a fost falsă

UPDATE 10.40 // În urma verificarilor obiecte suspecte nu au fost depistate pe teritoriul și în adiacentul Ambasadei Federației Ruse la Chișinău. Poliția cercetează cazul.

______________________

O nouă alertă cu bombă la Ambasada Federației Ruse la Chișinău a pus pe jar autoritățile. Un mesaj anonim primit pe adresa electronică a ambasadei informează că sediul acesteia este minat.

„Astăzi la ora 09:00, în adresa Inspectoratul de Poliție Buiucani a parvenit informația precum că, sediul Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova este minat. Informație remisă în adresa administrației Ambasadei de la o sursă anonimă prin intermediul poștei electronice.

Conform protocolului stabilit în astfel de situații, carabinierii au reacționat prompt, fiind securizată zona și înștiințate serviciile abilitate. Imediat la fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate, echipajele BPRO, grupa operativă a IP Buiucani. La moment se verifică adiacentul Ambasadei”, a precizat pentru Jurnal.md ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Jurnal.mdJurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: