În locuința suspectului au fost depistate și ridicate18 pachețele din hârtie cu o masă vegetală uscată cu miros specific de culoare verde, trei săculețe cu masă vegetală verde în care se afla aproximativ 250 g, un săculeț cu marijuană de 5 gr, un aparat confecționat artizanal și mijloace bănești obținute în urma comercializării drogurilor în sumă de 3410 de euro și 3000 de lei.

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului timp de o lună, fiind efectuate 2 achiziții de control.

Actualmente forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul în care bărbatul comercializa substanțele ar fi obținut un profit de 50 000 de lei.

Anterior bărbatul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare și furt.

Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Bărbatul a fost arestat pentru un termen de 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă până la 15 ani de pușcărie.

Poliția investighează cazul.