image
Sursa foto: finewine.md

Aurelius Winery, o nouă gamă de vinuri de excepție

Aurelius Winery, o divizie a vinurilor de calitate, deschisă de către omul de afaceri Aurel Morar și familia sa, a creat o nouă gamă de vinuri de excepție. Deși lansarea acesteia va avea loc mai târziu, despre câteva dintre noile vinuri putem afla din cel mai nou ghid Fine Wine.

„Din cauza situației în care ne aflăm cu toții, Aurelius Winery nu a avut ocazia să se relanseze așa cum se cuvine. Promitem că revenim un pic mai târziu și cu lansarea oficială a gamei noi Aurelius Wines, când vom avea oportunitatea să ne vedem tête-à-tête la o cupă de spumant sau un pahar de vin bun”, se spune pe pagina de facebook a companiei.

Brandul Aurelius Winery s-a remarcat deja pe plan internațional cu mai multe medalii la Mundus Vini sau Berliner Wine Trophy. Acum Aurelius a pregătit o gamă impresionantă de vinuri pentru orice ocazii, dar care și-ar merita locul și în orice colecție.

Brut Nature Rose

„Brut Nature”-urile sunt exemplare rare pe piața moldovenească, deprinsă cu dulcișor. Aurelius Brut Nature Rose atacă această piață a excepțiilor cu un Charmat foarte interesant. Arome de fragi și cireșe, perlare intensă și gust plăcut

Aurelius WineryAurelius Winery

Muscat Dulce Alb

În contrapunere cu „brut nature”, Aurelius are o soluție pentru amatorii de vin dulce. Muscat - explozie aromatică specifică soiului, cu nuanțe de măr galben, portocală și dulceață de trandafir. Trebuie de remarcat în mod special conținutul moderat de alcool, doar 8%, care-l face mai atractiv.

Aurelius Cabernet Sauvignon & Merlot 2015

Un cupaj de tip Bordeaux, care impresionează prin calitate și complexistate. 50% la 50% Cabernet Sauvignon și Merlot, 12 luni de barriue, mai mult de un an de maturare la sticlă. Rubiniu intens, cu arome primare de fructe uscate (prune, cireșe negre), dar și note secundare (ciocolată și condiment). Vin de băut acum, dar bun și pentru colecție.

Aurelius WineryAurelius Winery

Noutăţile partenerilor

comentarii: