Vlad Ciobanu a fost internat în stare gravă în luna iulie curent, într-un spital din Iași, după ce i s-a stabilit diagnoza de leucemie acută. Până acum actorul s-a aflat sub tratamentul și supravegherea medicilor de acolo.

În această dimineață, fratele acestuia a anunțat că actorul s-a infectat cu covid, la IRO Iași, unde era internat.

Vlad trece printr-un moment foarte greu. Din nefericire, s-a infectat cu covid, la IRO Iași, unde era internat. De luni a fost transferat la Spitalul de Recuperare din Iași. Starea lui e foarte gravă, infecția a venit pe un fond de slăbiciune și vulnerabilitate maximă a organismului după chimioterapie. A avut nevoie de oxigen din prima clipă, iar de ieri a fost intubat. E o mare luptă pe care o poartă, iar medicii fac tot posibilul să-l salveze. Uneori am impresia că totul e împotriva noastră, că apar mereu noi și noi obstacole care ne împiedică să mergem mai departe, să ieșim la lumină. Prieteni, acum mai mult ca înainte, Vlad are nevoie de gândurile voastre bune, de rugăciunile voastre, de energia sufletească pe care i-o puteți transmite, ca să poată trece de această cumpănă, ca să poată trăi. Vă mulțumim că ne sunteți alături. Să fiți binecuvântați”, a scris Vitalie Ciobanu.

Totodată, acesta a ținut să mulțumească angajaților sistemului penitenciar din Republica Moldova, care sau deplasat miercuri la Iași și au donat sânge, trombocite și masă eritrocitară pentru actor.