image
Sursa foto: Jurnal.md

După municipiul Chișinău, Orhei este raionul cu cele mai multe accidente rutiere produse în 2019

După municipiul Chișinău, Orhei este raionul cu cele mai multe accidente rutiere produse anul trecut, 111 la număr. În urma accidentelor 12 persoane și-au pierdut viața, iar 158 au fost traumatizate.

Viteză excesivă, lipsa permisului de conducere, stare de ebrietate și încălcări surprinse de camerele de supraveghere, acestea sunt doar câteva dintre neregulile depistate de inspectorii de patrulare, astăzi, la intrarea în Orhei.

„Profitând de starea bună a carosabilului, mulți conducători auto nu-și controlează viteza, nu țin cont că tranzitează localități, că le pot apărea în cale pietoni, că sunt instituții de învățământ amplasate pe marginea traseului sau curbe periculoase”, spun agenții de patrulare ai INP.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, cele mai multe accidente rutiere produse în anul 2019 au avut loc în zilele de vineri.

Pentru prevenirea acestor situații neplăcute atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni, angajații Inspectoratului Național de Patrulare organizează activități de descurajare a conducătorilor auto care ignoră Regulamentul Circulației Rutiere.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: