image
Sursa foto: Huff.ro

Horoscop 18 aprilie: Peștii trec printr-o perioadă importantă

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 18 aprilie.

Berbec

Începând de astăzi, va trebui să te ocupi cu mai multă seriozitate de profesie, de tot ce te ajută să crești și să devii mai bun în ceea ce faci

Taur

Azi debutează o perioadă lungă și serioasă de reevaluare a planurilor de viitor. Toate speranțele, intențiile, dorințele vor intra într-un proces de schimbare.

Gemeni

Va trebui să revii asupra unor decizii luate cam în grabă sau sub presiunea unor probleme care au dispărut între timp ori s-au diminuat mult.

Rac

Vei avea la dispoziție câteva luni, începând de astăzi, pentru a face o evaluare profundă a relațiilor importante, în special a celei de cuplu.

Leu

Fie că vrei, fie că nu, va trebui să intri într-un proces foarte serios de schimbare a unor aspecte legate de muncă, mai ales a celor care au un impact puternic asupra stării tale de sănătate.

Fecioară

Ziua de azi marchează debutul unei perioade în care va trebui să faci o selecție sinceră a preocupărilor tale preferate și să stabilești care sunt constructive și care nu.

Balanță

Te așteaptă câteva luni de curățenie generală în casa și în viața ta. Te vei bucura de efectele acestor schimbări mult timp de acum încolo.

Scorpion

Vei avea suficient timp de acum înainte ca să îți corectezi comportamentul față de oamenii din anturajul apropiat, cei față de care ai greșit.

Săgetător

Intri într-o perioadă de reconsiderare a priorităților financiare, a nevoilor tale reale. Scopul este să corectezi risipa de orice fel și să îți protejezi sănătatea.

Capricorn

Vei începe să te ocupi cu toată seriozitatea de propria persoană, de lacunele pe care le-ai observat și de cizelarea caracterului.

Vărsător

Se poate spune că vei intra, timp de câteva luni, într-un fel de școală a vieții, în care vei învăța despre tine, despre erorile făcute și despre cum ai putea să le îndrepți.

Pești

Relațiile pe care le consideri importante pentru viitor vor intra într-o perioadă de reevaluare. Este o etapă necesară, deosebit de utilă, iar finalitatea va fi benefică.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: