image
Sursa foto: jurnal.md

Ion Ceban, despre adolescentele care au bătut o fată la Ciocana; „Să meargă la spălat veceuri”

După cazul de la Ciocana, unde o fată a fost bătută cu cruzime de două adolescente au fost pornite trei cauze penale. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale. Primarul general Ion Ceban a menționat că adolescentele trebuie să fie exmatriculate.

Aici nu e de tolerat. Trebuie de găsit o soluție este absolut condamnabil. Dacă autoritatea nu va interveni, atunci și alții vor putea face la fel. Aceste persoane trebuie să răspundă. Sunt demne de exmatriculat. Nu să ignorăm, nu să așteptă, să vină părinții. Dacă o să tăcem, aceste cazuri se vor răspândi. Să meargă la spălat veceuri în aceste instituții. Munca în folosul societății. Nu avem dreptul să tolerăm. Nu este primul caz din informațiile pe care le am”, a menționat Ceban.

Comisarul Lilian Luca a precizat că la moment au fost pornite trei cauze penale pe acțiunile acestor minore și că urmărirea penală urmează să se expună.

Ceea ce vizează minorele va fi aplicată norma legală, așa cum prevede legea. Nu va fi admisă nicio cedare de responsabilitate față de acest caz. Aceste trei cazuri sunt în proces de documentare implică mai multe audieri, mai mulți copii”, a punctat Lilian Luca.

Amintim că săptămâna trecută pe rețelele de socializare au apărut imagini cu o bătaie între câteva adolescente. O minoră a fost bătută cu picioarele, umilită, târâtă pe jos și obligată să sărute mâinile agresoarelor sale. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare chiar de una dintre ele.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: