image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a reușit o primă repriză perfectă pentru Manchester United în meciul cu Tottenham, încheiat cu victoria gazdelor, 3-2.

Lusitanul a înscris de două ori și a bifat un record istoric. Primul gol a fost unul de-a dreptul remarcabil, un șut fantastic de la 25 de metri, la care Lloris nu a avut nicio șansă.

Absența de etapa trecută, de la meciul cu Manchester City, pare să-i fi dat o motivație și mai mare portughezului, care a fost într-o formă de zile mari.

Cristiano Ronaldo nu a fost în cea mai bună formă în ultimul timp pentru Manchester United, însă, așa cum a obișnuit de-a lungul carierei, atacantul este decisiv în momentele cele mai importante ale sezonului.

Așadar, partida cu Tottenham, contracandidată directă la un loc pe Champions League, a fost scena perfectă pentru lusitan să-și treacă numele pe lista marcatorilor și să conducă gruparea spre victorie.

Datorită celor două reușite din prima repriză, Cristiano Ronaldo a devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri din istoria fotbalului în partide oficiale, 806, după ce l-a întrecut pe Josef Bican.

Recitalul atacantului nu s-a terminat, iar în repriza secundă a partidei cu Tottenham, Ronaldo a marcat din nou și a ajuns la 807 goluri.

Top 10 cei mai buni marcatori din istoria fotbalului

1. Cristiano Ronaldo - 807 goluri

2. Josef Bican - 805 goluri

3. Romario - 772 goluri

4. Leo Messi - 759 goluri

5. Pele - 757 goluri

6. Ferenc Puskas - 746 goluri

7. Gerd Muller - 734 goluri

8. Ferenc Deak - 576 goluri

9. Uwe Seeler - 575 goluri

10. Tulio Maravilha - 575 goluri

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: