image
Sursa foto: Instagram

Lionel Messi nu vrea să devină antrenor după retragerea din activitate! Ce planuri are

Ajuns la 35 de ani, Lionel Messi a început deja să se gândească ce va face după ce se va retrage din activitatea de fotbalist profesionist.

Chestionat cu privire la viitorul său, Messi a dezvăluit că nu este tentat, cel puțin pentru moment, să devină antrenor. Cu toate acestea, fotbalistul PSG-ului l-a dat exemplu pe Zinedine Zidane, care spusese inițial că nu își dorește să urmeze această carieră, însî, ulterior, a cucerit trei trofee ale Champions League cu Real Madrid.

"Să devin antrenor? Nu prea am de gând să fiu antrenor, dar și Zidane a spus exact asta și după aceea a devenit antrenor și a câștigat de trei ori Liga Campionilor. Mi-ar plăcea să fiu directorul sportiv al unui club, să construiesc o echipă, să-i însoțesc pe antrenori, dar nu sunt sigur de asta încă”, a spus Messi, citat de Barca Universal.

Lionel Messi nu ar fi luat, încă, nicio decizie legată de viitorul său. Deocamdată, nu vrea nici să negocieze cu PSG prelungirea contractului și nici să se gândească la o posibilă revenire la Barcelona.

Goal.com scrie că Lionel Messi a decis să-și concentreze toată atenția pe fotbal în această perioadă și că hotărârea finală legată de viitorul său va fi luată după Cupa Mondială din Qatar.

Astfel, viitorul lui Lionel Messi va rămâne incert până la începutul anului viitor, când va intra în ultimele șase luni de contract cu PSG, ceea ce-i oferă posibilitatea să negocieze cu orice club.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: