image
Sursa foto: CNN.

O familie a plătit 50.000 de dolari ca să cloneze câinele care le-a salvat viața

O familie din orașul american Escondido, statul California, a decis să-și cloneze câinele, după ce animalul le-a salvat viața în timpul unei excursii.

David și Alicia Tschirhart au considerat că nu sunt pregătiți să se despartă de labradorul Marley, așa că au decis să apeleze la o clinică care clonează animale. Clonarea unui câine la clinica Viagen costă 50.000 de dolari, clonarea unei pisici costă 35.000 de dolari, iar un purtător de cuvânt al clinicii a spus că au o listă de așteptare de un an.

Rezultatul procedurii a fost un labrador pe nume "Ziggy", foarte asemănător cu Marley, a povestit familia pentru reporterul 10News Matt Boone. "Are aceeași personalitate, se joacă la fel, îi plac aceleiași jucării", a spus Alicia Tschirhart.

Familia Tschirhart nu regretă cheltuirea acestor bani pentru Marley, mai ales că îl consideră salvatorul lor.

"Se întâmpla în 2014, când Marley avea 12 ani și Alicia era însărcinată în patru luni. L-am văzut deodată pe Marley cum a sărit în fața mea și a început să zgârie pământul în locul în care Alicia întindea mâna", povestește David Tschirhart.

"Văzusem un băț mare și încercat să îl ridic, nici măcar nu am văzut șarpele până când Marley nu a apărut", a spus Alicia. Lângă băț era un șarpe cu clopoței, iar Marley l-a gonit înainte că David sau Alicia să fie mușcați.

Noutăţile partenerilor

comentarii: