image
Sursa foto: Jurnal.md

Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, va candida la alegerile parlamentare noi în circumscripția Hâncești

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, este candidatul înaintat de formațiunea Mișcării Politice „UNIREA” la funcția de deputat pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a lui Dorin Chirtoacă.

„Astăzi la Hâncești a avut loc reuniunea reprezentanților partidelor de la centru și din teritoriu din cadrul Mișcării Politice „UNIREA”. În urma schimbului de opinii, s-a decis propunerea subsemnatului, în calitate de candidat din partea MPU, în circumscripția nr. 38 Hâncești, pentru alegerile parlamentare din 15 martie. Am format grupul de inițiativă, iar mîine mergem la Consiliul de Circumscripție Hâncești, pentru a solicita listele de subscripție”, a scris Dorin Chirtoacă.

Amintim că alegerile parlamentare noi în circumscripția uninominală nr.38 de la Hâncești se vor desfășura pe 15 martie, după ce deputatul PD Alexandru Botnari a renunțat la mandatul său, preferând fotoliul de primar la Hâncești.

Precizăm că formațiunea Mișcarea politică „UNIREA” este constituită din următoarele partide: Partidul Democrația Acasă, Partidul Liberal, Partidul Național Liberal, Partidul Popular Românesc și Uniunea Salvați Basarabia.

Dorin Chirtoacă//FacebookDorin Chirtoacă//Facebook

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: