image
Sursa foto: Instagram

Dirk Kuyt se apucă de box! Când va disputa primul meci și ce adversar își dorește

Dirk Kuyt (41 de ani), fostul atacant al lui Liverpool, din perioada 2006-2012, a decis că nu poate sta departe de sport și a decis să se apuce de box.

Fostul atacant, care a jucat ultima dată la Feyenoord, în perioada 2015-2017, visează deja la un meci cu o altă celebritate din sport.

Olandezul, care s-a retras din fotbal în 2018, după o carieră excelentă în care a jucat în Anglia, Olanda și Turcia, și care acum lucrează ca expert TV, va intra în ring, pentru prima dată, în cadrul evenimentului ”Hit It”, de la Rotterdam, care va avea loc în luna octombrie a acestui an și care e promovat de cunoscutul kick-boxer Rico Verhoeven.

”Ca fost fotbalist, știu ce înseamnă să fii pe un stadion. Au trecut patru ani de când am încetat să mai joc fotbal. Și, bineînțeles, îmi lipsește această tensiune și lupta pentru a câștiga un meci”, a spus Kuyt.

Chestionat de ce vrea să facă box, Dirk a replicat.

”Am mai practicat câteva sporturi, în afară de fotbal, precum tenis, padel și fitness.

Dar să fiu în ring este ceva nou pentru mine. Mi-ar plăcea să fiu în acea bătălie împotriva unei alte celebrități. Începând de acum mă voi antrena din greu”, a spus Kuyt, conform footmercato.net.

Afinitatea fotbaliștilor față de box nu este chiar întâmplătoare. O serie de fotbaliști europeni de top, precum Cristiano Ronaldo, Paul Pogba, Fernando Torres și Karim Benzema, au vorbit deseori despre dragostea lor pentru box.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: