image
Sursa foto: Getty Images

Angela Merkel oprește Bundesliga! Decizia cancelarului german va amâna începerea competiției

Existau speranțe ca Bundesliga să poată reîncepe după ce carantina impusă pentru pandemia de coronavirus va fi ridicată, pe 15 mai. Totuși, guvernul a informat acum că trebuie ca toți jucătorii să fie carantinați timp de două săptămâni înainte să se dispute vreun meci.

Agenția DPA a informat că această carantină ar putea fi organizată ca un cantonament. Cancelarul Angela Merkel va organiza o ședință cu cei 16 guvernatori miercuri pentru a discuta planurile Germaniei de a relaxa restricțiile. Se anticipează că Merkel nu va permite reluarea campionatului până când jucătorii nu au stat în carantină cel puțin două săptămâni, astfel că data de începere de 16 mai iese din discuție.

Mai multe incidente din ultimele zile au cauzat și ele probleme. Salomon Kalou a fost suspendat de Hertha Berlin după ce s-a filmat în timp ce încălca, alături de colegii săi, regulile privind igiena. De asemenea, testele făcute săptămâna aceasta au arătat că există 10 cazuri de coronavirus în Bundesliga. În plus, echipa din liga secundă Aue și-a trimis întreaga echipă în izolare după ce un membru din staff a fost depistat pozitiv.

Bundesliga va reveni, în cel mai bun caz, pe 22 mai.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: