Ea și-a prezentat demisia, dar, dacă n-ar fi făcut-o, ar fi fost dată afară oricum, a notat The Sun. Andrea Griffiths a fost pusă, în 2015, să aibă grijă de respectivul, dar relația dintre ei s-a dezvoltat în altă direcție. Andrea Griffiths a spus că s-a întâmplat o singură dată, dar au existat acuzații că ar fi avut relații cu acesta și în timpul serviciului, dar și în timpul ei liber.

„Doamna Griffiths a fost însărcinată să fie ofițer de legătură cu acesta, dar a dezvoltat o relație nepotrivită cu acesta. Ea a recunoscut că actul sexual a avut loc în timpul serviciului”, au spus șefii ei din poliția britanică.

„Regret profund ce s-a întâmplat. Recunosc că n-ar fi trebuit să fac sex cu respectivul pe 29 iunie 2015. Accept că am comis o mare eroare și regret profund ce s-a întâmplat”, a spus aceasta.

„Pentru a evita rușinea, am demisionat din poliție” a mai precizat Andrea Griffiths. „Ofițerul de poliție Griffiths cunoștea problemele personale și medicale ale domnului X în timp ce a întreținut relații sexuale cu acesta chiar în timpul serviciului. Ea a încălcat standardele de integritate și onestitate și a pătat imaginea instituției”, au mai precizat cei de la secția de poliție unde lucra.