image
Sursa foto: Getty Images

Fernando Alonso, lovit de maşină în timp ce mergea pe bicicletă. Primele detalii despre starea pilotului

Fernando Alonso a suferit un accident în Elveţia, în timp ce se deplasa cu bicicleta. Anunţul a fost făcut de echipa de Formula 1 Alpine.

Pilotul spaniol de 39 de ani este conştient şi bine, a mai precizat Alpine F1.

“Alpine F1 anunţă că Fernando Alonso a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se deplasa cu bicicleta în Elveţia. Fernando este conştient şi bine şi aşteaptă alte investigaţii medicale, mâine dimineaţă. Echipa Alpine F1 nu va mai face vreo declaraţie în acest moment. Mâine vor veni noi detalii”, a anunţat Alpine.

Fernando Alonso are fractură de mandibulă, după accidentul din Elveţia

BBC scrie că Alonso a fost lovit de o maşină în apropiere de Lugano. Conform apropiaţilor, spaniolul ar avea o fractură la mandibulă şi probleme la dantură.

Fernando Alonso va fi dus la Berna, acolo unde va intra sub îngrijirea unor specialişti în astfel de cazuri.

În urma acestui accident, revenirea lui Alonso în Formula 1, după o pauză de doi ani, este pusă sub semnul întrebării. Testele pentru noul sezon vor avea loc în weekendul 12-14 martie, în Bahrain, iar prima cursă este programată pe 28 martie.

Fernando Alonso, campion mondial în 2005 şi 2006, a părăsit Formula 1 în 2018, după două sezoane slabe cu McLaren. El a decis să revină în "Marele Circ" în acest sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: