image
Sursa foto: Profimedia

Conor McGregor n-a mai cumpărat Chelsea, dar și-a făcut cadou o "bijuterie de vis": "Încerc să-mi găsesc cuvintele"

Conor McGregor face ce face și se află din nou în centrul atenției. Fostul campion mondial din artele marțiale mixte nu mai cumpără Chelsea, așa cum anunțase, însă se răsfață cu o "bijuterie de lux".

Și-a luat un yacht de viteză Lamborghini, pe care a plătit 2.87 milioane de euro. Însă luptătorul din UFC nu l-a lăsat așa cum arăta din fabrică, ci și l-a personalizat, după colorile și simbolurile brandului său de băutură. Doar această personalizare a costat 465.000 de euro.

Ambarcațiunea de lux i-a fost livrată lui McGregor în Italia, loc simbolic, în care și-a creștinat băiețelul.

La momentul ridicării yachtului, McGregor a postat o fotografie cu el, alături de noua sa bijuterie, cu textul "Încerc să-mi găsesc cuvintele".

Yachtul este unul dintre cele mai rapide din lume, cu o viteză maximă de 112 kilometri pe oră. Cea mai rapidă ambarcațiune de serie de acest gen atinge 130 de kilometri pe oră.

Înainte să-și ridice ambarcațiunea, McGregor a spus că vrea să o "pună la încercare".

"Este o ambarcațiune, așa că sunt foarte încântat să intru în ea și să dau o tură. Abia aștept să stabilesc și recorduri în acest sens", a scris McGregor pe rețelele sociale, alături de o fotografie în care își admira achiziția, într-un port din Italia.

După ce și-a adus yachtul "acasă", irlandezul a postat o fotografie în care ia micul dejun alături de fiica sa chiar pe ambarcațiune.

"Astăzi e ziua cea mare. Am preluat, oficial, noul nostru Lamborghini Sport Yacht! Dar prima dată să luăm cea mai importantă masă a zilei!", a scris McGregor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: