image
Sursa foto: macrumors.com

Cel mai așteptat iPhone va fi lansat în 2020; Cu ce e diferit de iPhone 11

Sigur, iPhone 11 e un telefon premium, scump, cu multe funcționalități noi. Dar e și un telefon care costă prea mult, pentru majoritatea utilizatorilor. Din fericire, în 2020, Apple ar avrea un telefon pe placul lor. Și asta la patru ani distanță după ultimul model de tipul acesta.

În martie 2016, Apple a lansat poate cel mai iubit iPhone: iPhone SE. Cu un design identic cu al iPhone 5s, dar cu hardware mai bun, acest telefon a fost un hit. A și avut preț pe măsură. Astfel, în 2020, ar fi pregătit un iPhone SE 2 bazat pe hardware din iPhone 11, dar cu ecran ceva mai slab, cu dimensiuni mai mici și preț aproape la jumătate.

iPhone 11 la preț de sub 600 de dolari ar fi un hit în vânzări

Când a fost lansat iPhone SE, acesta avea hardware bun, dar design și ecran învechite. N-a contat însă asta, pentru că e, totodată, cel mai susținut iPhone cu actualizări de iOS. Astfel, o versiune nouă, dar bazată pe iPhone 11, ar fi soluția Apple contra telefoanelor Android mid-range.

OnePlus, Xiaomi, Huawei și chiar Samsung domină piața telefoanelor mid-range cu hardware bun, dar preț mic. Iar Apple mizează acum pe venituri din servicii, așa că are nevoie de cât mai multe dispozitive.

Totodată, Apple mai practică o strategie, care va fi vizibilă și odată cu prezentarea iPhone 11: ține pe piață produsele vechi, dar la preț mai mic. Avantajul unui iPhone SE 2 ar fi hardware-ul mai bun decât, să zicem, al unui iPhone X sau Xs.

Estimările analiștilor sunt că acest iPhone din 2020, lansat în primăvară, va avea ecran de 4,7 inci ca iPhone 8, camerele de pe iPhone X, ecran LCD IPS de pe iPhone Xr și iOS 13 cu actualizări pentru următorii doi ani, cel puțin, scrie Playtech.ro.

Până atunci, ar trebui să știi că iPhone 11 va avea un preț cu care Apple te-a obișnuit. Cel mai ieftin va pornit de la 1.000 de dolari, iar cel mai mare va porni de la 1.100 de dolari. Totodată, va fi o versiune 11r cu preț de 750 dolari, dar cu hardware ceva mai slab.

Noutăţile partenerilor

comentarii: