image
Sursa foto: Instagram

Postarea Georginei Rodriguez, din vacanță, cu peste 3 milioane de ”like”-uri

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a ales să plece în vacanță în Mallorca (Spania), insulă unde se relaxează alături de iubita Georgina Rodriguez (28 de ani) și de cei 5 copii.

Georgina a rămas însă la fel de activă pe social media, mai ales că are un număr foarte mare de urmăritori. De altfel, cea mai recentă postare a ei, în care apare într-un costum de baie, a atras peste trei milioane de ”like”-uri și peste 11.000 de comentarii.

”Ești o regină! Nu poți fi mai frumoasă”, este unul dintre comentarii.

Vinerea trecută, fiul cel mare al fotbalistului, Cristiano Ronaldo jr., a împlinit vârsta de 12 ani. Poreclit "Cristianinho", juniorul este legitimat la academia lui Manchester United și visează să-i calce pe urme tatălui său.

La trei zile după eveniment, Georgina Rodriguez a publicat pe contul personal de Instagram câteva imagini de la petrecerea ținută în Mallorca, o zi pe care argentinianca a numit-o "magică și specială".

Tortul primit de "Cristianinho" a fost decorat cu un tricou al lui Manchester United cu numărul 7, pe care CR7 îl poartă la echipa de seniori, iar fiul său la juniorii U12.

Câteva zile din vacanță, Ronaldo le-a petrecut pe un iaht spectaculos, în valoare de 6.5 milioane de euro, pe care îl deține.

Iahtul deținut de Cristiano Ronaldo are cinci cabine, șase băi și conexiune la internet. De asemenea, în ambarcațiune au fost instalate toate sisteme de entertainment, în special pentru copii.

Noutăţile partenerilor

comentarii: