image
Sursa foto: Getty Images

Dezvăluirea șocantă a lui Obi Mikel: I-au răpit tatăl înaintea meciului cu Argentina

O dezvăluire șocantă a fost făcută de John Obi Mikel după ce Nigeria a fost eliminată de la Cupa Mondială. Tatăl mijlocașului a fost răpit de niște bărbați înarmați, chiar înaintea meciului crucial cu Argentina.

Fostul jucător al lui Chelsea se afla în Rusia atunci când a primit un telefon prin care era informat că tatăl lui a fost răpit. Bărbații, care s-au dat drept polițiști, l-au luat pe sus pe acesta, care se afla în drum spre o înmormântare. Lui Mikel i s-a transmis clar că în cazul în care va spune cuiva despre acest lucru, părintele lui va fi împușcat.

Astfel, Mikel nu a vorbit cu nimeni despre drama trăită și a luat decizia de a evolua contra Argentinei, chiar dacă moralul lui nu era unul ridicat.

”Mi s-a spus că tatăl meu va fi împușcat pe loc dacă voi lua legătura cu autoritățile sau dacă voi spune cuiva despre acest lucru. Nu am vrut să discut cu selecționerul și nu am vrut ca această problemă să le distragă atenția tuturor înaintea unui meci atât de important.

Emoțional, eram la pământ. Nu știam ce să fac, dacă să joc sau nu, dar nu puteam să dezamăgesc 180 de milioane de nigerieni. A trebuit să îmi scot asta din cap și să pun echipa națională pe primul loc”, a dezvăluit John, citat de The Sun.

Din fericire pentru african, tatăl lui a fost eliberat, după ce a fost ținut cu forța nu mai puțin de 6 zile. Recompensa plătită a fost de 21.000 de lire sterline. ”Acum este în siguranță. Le mulțumesc autorităților pentru eforturile depuse, dar și prietenilor care au fost lângă mine”.

Din nefericire pentru Nigeria, cu Mikel integralist, ”Vulturii” au fost învinși de Argentina (1-2) și au ratat calificarea în optimile CM 2018.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: