image
Sursa foto: Getty Images

Tiger Woods a suferit fracturi la ambele picioare. Una dintre glenze este şi ea ruptă. Ce plănuia sportivul

Eldrick "Tiger" Woods, 45 de ani, cel mai bun jucător de golf din toate timpurile, trece prin momente dificile după accidentul grav de maşină suferit marţi.

Transportat la spital după ce a fost scos din maşină cu ajutorul specialiştilor în descarcerare, Woods a fost operat la Harbour UCLA Medical Center, iar viaţa nu îi este în pericol.

Însă, accidentul s-a dovedit unul grav, iar airbag-urile maşinii i-au salvat viaţa. Dar sportivul are fracturi la ambele picioare, plus una dintre glezne rupte.

Recent, Woods îşi anunţase revenirea în circuit după operaţia la spate efectuată şi plănuia să revină în competiţii şi să participe la Masters 2021, care va avea loc în aprilie, în localitatea Augusta, Georgia. În această perioadă urma să dea lecții de golf mai multor vedete, printre care Drew Brees, Justin Herbert, fostul jucător de baschet Dwayne Wade și comediantul David Spade.

Mașina s-a dat peste cap și se poate spune că este o minune faptul că a scăpat cu viaţă. Agentul său, Mark Steinberg, a confirmat că sportivul a suferit ”răni multiple” la picioare.

Detalii despre accident a dat și șeriful districtului din Los Angeles.

”La 23 februarie 2021, aproximativ la ora 07:12, s-a înregistrat un accident între localităţile Rolling Hills Estates și Rancho Palos Verdes.

Șoferul și singurul ocupant al automobilului a fost identificat ca fiind jucătorul de golf, Eldrick Tiger Woods. Domnul Woods a fost extras din epavă şi a fost transportat la un spital pentru a-i fi tratate rănile”, a spus șeriful, potrivit celor de la CNBC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: