image
Sursa foto: Getty Images

Ce a făcut tatăl lui Ansu Fati după ce fiul său a primit tricoul cu numărul 10 la FC Barcelona: ”Nu am cuvinte”

După plecarea lui Leo Messi, Ansu Fati este noul număr 10 de la FC Barcelona! La auzul veștii, tatăl puștiului-minune de pe Camp Nou ”a dat năvală” în magazinul clubului și a cumpărat tricouri pentru toată familia.

Bori Fati a achiziționat opt tricouri cu numele și noul număr al fiului său, toate plătite din buzunarul propriu. Tatăl lui Ansu Fati a salutat pe rând toți membrii personalului magazinului FC Barcelona și a vorbit despre ultima perioadă presărată cu multe lacrimi în familia fotbalistului cu origini în Guinea-Bissau.

”Este impresionant. Nimeni nu-și putea imagina acest lucru. E o nebunie! Nu doresc nimănui ceea ce am trăit. Dar viața continuă. Am petrecut multe nopți fără somn. Multe! Am simțit dragostea Barcelonei. Ansu are o mentalitate câștigătoare.

Sperăm că se întoarce cel mai bun Ansu. Are doar 18 ani. Suntem foarte fericiți. Nu am cuvinte care să descrie ce înseamnă că Ansu moștenește tricoul cu număr 10 de la Leo Messi. Este un moment de emoție care trebuie păstrat pentru totdeauna”, a spus tatăl lui Ansu Fati, pentru cuatro.com.

Contractul lui Ansu Fati va expira pe 30 iunie 2022, însă clubul are opțiunea de a-l prelungi pe încă două sezoane, ceea ce este de așteptat că se va întâmpla cât mai curând. Noul decar de pe Camp Nou este foarte aproape de reveni pe teren după accidentarea teribilă de anul trecut. Bori Fati a dezvăluit că atât el, cât și fiul său, au izbucnit de multe ori în lacrimi în ultimele nouă luni.

”Am avut o perioadă foarte proastă. Am plâns mult de multe ori și Ansu la fel. El este foarte puternic, au fost nouă luni foarte grele”, a spus Bori Fati.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: