image
Sursa foto: jurnal.md

Un deceniu de Jurnal.md! // FOTO

Portalul de știri Jurnal.md împlineşte astăzi 10 ani! Iar la aniversarea noastră, am decis să adunăm o galerie de fotografii cu oamenii care au pus umărul, de-a lungul anilor, la creșterea portalului!

Începând cu 29 octombrie 2009, venim zilnic cu știri de ultimă oră din toate domeniile. Se muncește în regim non-stop pentru a vă informa obiectiv și la timp, în fiecare zi, despre ce se întâmplă în țară, dar și peste hotare.

Site-ul Jurnal.md există din 2003. Pe atunci, era varianta online a ziarului Jurnal de Chişinău. În 2009, Jurnal.md a devenit portal de știri, fiind parte a Jurnal Trust Media – primul holding media din Republica Moldova.

În toți acești ani, Jurnal.md s-a reinventat și modernizat pentru a fi în pas cu preferințele cititorilor, dar și pentru a fi cât mai funcțional și comod de accesat de pe orice dispozitiv.

Jurnal.md înregistrează lunar peste 3 milioane de afișări și aproape 700 de mii de vizitatori unici. Suntem citiți atât în țară, cât și din străinătate. 55% din cititori sunt din Republica Moldova, iar restul cititorilor vin din toate colțurile lumii: Italia, România, Marea Britanie, SUA, Germania, Franța, Irlanda, Rusia, Spania, etc.

Tot astăzi, ziarul Jurnal de Chişinău împlineşte 20 de ani de la fondare. Jurnal.md şi Jurnal de Chişinău fac parte din Jurnal Trust Media – primul holding media din Republica Moldova.

Iar la aniversarea a 10 ani, am adunat o serie de fotografii cu oamenii care au făcut parte din familia Jurnal.md și care au contribuit la creșterea portalului!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: