image
Sursa foto: Profimedia

Saint-Etienne, la un pas de retrogradare. Fanii au provocat un incendiu la stadion

Saint-Etienne, echipa care deține recordul de titluri în Ligue 1 alături de PSG, este aproape de retrogradare, după eșecul de pe teren propriu cu Reims, scor 1-2, în penultima etapă.

Saint-Etienne este penultima clasată și are patru eșecuri la rând. Singura speranță a “verzilor” este să mai prindă barajul pentru menținerea în Ligue 1.

Suporterii nu au avut acces la meciul pe care Saint-Etienne l-a pierdut, dar au provocat incidente grave la stadion.

Un grup de “ultrași” aflați în faţa stadionului Geoffroy-Guichard au aruncat multe torţe, provocând un incendiu în vecinătatea arenei. Focul a fost stins destul de repede, potrivit AFP.

Fanii au cerut demisia conducerii şi au blocat intrarea principală în stadion. Poliţia a intervenit în forţă pentru a-i dispersa.

Saint-Etienne a fost sancționată de Ligă din cauza incidentelor din timpul meciului cu Monaco, scor 1-4, din 24 aprilie, la care au fost folosite sute de materiale pirotehnice.

Echipa antrenată de către Pascal Dupraz ocupă locul 19 în clasament, retrogradabil, cu 31 de puncte, la egalitate cu Metz, echipa de pe locul 18, de baraj.

În ultima etapă, Saint-Etienne joacă pe terenul formaţiei FC Nantes, iar Metz evoluează, tot în deplasare, cu noua campioană, PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: