image
Sursa foto: unite.md

Combină Internet cu Televiziune și vizionează premiere de top cu serviciul exclusiv - Cinema Online ivi

De sărbători, te acoperim cu magie.

În ajunul Crăciunului cu toții ne dorim să fim mai aproape de familie, mai aproape de cei dragi. Moldtelecom te ajută să creezi o atmosferă perfectă.

Acum ai cea mai tare experiență și cel mai bogat conținut de filme și desene animate online. Ia-ți un abonament de internet fix cu viteză de până la 1Gbps și Televiziune digitală cu grila maximă de canale, 187 canale TV, din care 64 în format HD și doar pentru 5 lei suplimentar ai acces la unul din cel mai mare cinemаtograf online IVI, disponibil pe orice dispozitiv. În plus îți oferim cel mai performant echipament Wi-Fi care îți asigură cea mai bună acoperire, în orice colț al casei.

Ofertă valabilă și pentru abonații existenți de Internet + TV pachet Univers la prelungirea perioadei contractuale.

Iar dacă nu îți plac schimbările, am creat o opțiune adițională ivi.ru pentru toți abonații noi și existenți de internet fix, pe care o poți activa direct din aplicația MyMoldtelecom, la doar 49 lei lunar.

Iarna e în primul rând despre cadouri pentru toți membrii familiei, pentru a savura serile petrecute alături de ei, profită de o super ofertă în rate la Televizorul Hisense cu diagonala 40" 40B6700PA, Full HD cu preț promoțional de 4199 lei, la doar 200 lei lunar. E timpul întâmplărilor magice!

unite.mdunite.md

Grăbește-te, oferta este valabilă până pe 28 Februarie 2021.

Comandă acum pe Moldtelecom.md și îți livrăm cu drag magia la ușă.

Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluții integrate.

Noutăţile partenerilor

comentarii: