image
Sursa foto: Getty Images

Francezii l-au prins pe Zidane și i-au luat primul interviu după plecarea de la Real: Ce a spus despre viitorul său

Zinedine Zidane se arată foarte liniștit, după despărțirea de Real Madrid. Surprins în tribune la finala masculină de la Roland Garros, dintre Rafael Nadal și Dominic Thiem, antrenorul francez spune că încă nu știe nimic despre viitorul său.

La o zi după ce a urmărit cel de-al 11-lea succes al lui Nadal pe zgura pariziană, unde îl văzuse triumfând și în 2005, Zizou a fost la un eveniment al sponsorului său, Adidas, prilejuit de deschiderea unui teren de fotbal pentru copii, la Saint Denis. Apoi, alături de foștii săi colegi de la naționala Franței - Laurent Blanc, Youri Djorkaeff, Fabien Barthez, Christian Karembeu sau Robert Pires - a jucat într-un meci caritabil între Franța care cucerea Cupa Mondială în 1998 și o selecționată a vedetelor din restul lumii. Evenimentul a marcat 20 de ani de la triumful albaștrilor în turneul pe care l-au găzduit în acel an.

Acolo a vorbit Zidane pentru prima dată în public după ce a demisionat de la Real Madrid.

"Mă odihnesc și încă nu știu ce voi face în continuare. Cel mai important lucru este decizia pe care am luat-o. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare", a spus Zinedine Zidane.

Antrenorul a discutat și despre naționala Franței înaintea Cupei Mondiale din Rusia, care va debuta joi, pe 14 iunie.

"Această echipă are o forță adevărată. Sper că va ajunge cât mai departe și, de ce nu, să câștige Cupa Mondială", a mai precizat Zizou.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: