image
Sursa foto: atpworldtour.com

Antrenorul lui Rafa Nadal a făcut anunțul: Când va reveni în circuit liderul mondial ATP

Spaniolul Rafael Nadal, numărul 1 mondial, care se recuperează după o accidentare la genunchi, ar putea reveni pe teren la turneul Masters 1000 de la Paris-Bercy (29 octombrie - 4 noiembrie), a lăsat să se înţeleagă Carlos Moya, antrenorul său.

"Nu am stabilit termene dar dacă totul va fi bine, Nadal ar putea fi pregătit pentru Paris-Bercy", a declarat Moya la televiziunea publică din Spania.

El s-a arătat însă prudent. ''Dacă nu va fi la la Paris, va fi poate la Mastersul de la Londra, dacă nu anul viitor", a spus acesta.

În urmă cu zece zile, Nadal anunţase pe reţelele de socializare că nu va participa la turneele de la Beijing şi Shanghai, din cauza accidentării la genunchiul drept, care l-a făcut să abandoneze în semifinalele US Open. Nadal preciza că s-a consultat cu medicii săi, la Barcelona, şi a amintit că problemele la genunchi nu sunt ceva nou pentru el.

Nadal a abandonat la US Open în semifinala cu argentinianul Juan Martin del Potro, la scorul de 7-6 (3), 6-2 în favoarea sud-americanului.

Din cauza accidentării la genunchi, Nadal a declarat forfait pentru întâlnirea Franţa - Spania, din semifinalele Cupei Davis. În sezonul trecut spaniolul a jucat finala de la Shanghai, în care a fost învins de Roger Federer, şi a încheiat victorios la Beijing. Absenţa la cele două turnee ar putea face ca spaniolul să piardă poziţia de lider mondial în favoarea sârbului Novak Djokovic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: