image
Sursa foto: Profimedia

Ce a făcut prinţul William, în secret, în timpul carantinei

Prinţul William a mărturisit că a fost voluntar secret la o linie de consiliere psihologică în timpul carantinei. Prinţul a lansat mai multe campanii de conştientizare a problemelor de sănătate mintală, potrivit Mediafax, citat de digi24.ro.

Prinţul William este un promotor al campaniilor pentru sănătate mintală, încurajând oamenii să vorbească deschis despre aceste probleme. Dar probabil nimeni nu s-a aşteptat să răspundă la o linie de consiliere psihologică. Şi, totuşi, exact asta a făcut, în secret, ducele de Cambridge în timpul carantinei: a ajutat oameni care s-au luptat cu probleme mintale din cauza carantinei impuse în contextul epidemiei de coronavirus.

William a lansat anul trecut, împreună cu soţia sa, o linie de consiliere psihologică disponibilă non stop, unde şi ducesa Catherine a fost voluntar, potrivit unui comunicat oficial.

Anul trecut, prinţul William a vorbit foarte deschis despre pierderea mamei sale, prinţesa Diana, pentru un documentar despre sănătatea mintală. Prinţul a spus atunci că bărbaţii nu ar trebui să se ruşineze să vorbeacă despre acest tip de probleme.

De asemenea, în 2018, el a lansat un site dedicat imbunătăţirii sănătăţii mintale a angajaţilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: