image
Sursa foto: sport.es

Barcelona vrea să vândă jucători de 100 de milioane de euro. "Lista neagră" a catalanilor

Barcelona şi-a propus să obţină 100 de milioane de euro în schimbul fotbaliştilor pe care vrea să îi vândă în această vară. Jurnaliştii catalani de la Sport susţin că şefii grupării blaugrana vor să achite din vânzări de jucători clauza de reziliere a lui Antoine Griezmann, care poate fi cumpărat pentru 100 de milioane de euro începând cu data de 1 iulie.

Barca are o listă consistentă de jucători la care vrea să renunţe din vară. Digne, André Gomes, Aleix Vidal, Paco Alcácer, Rafinha, Denis Suarez, Deulofeu şi Munir sunt fotbalişti pe care antrenorul Ernesto Valverde nu se mai bazează şi sezonul viitor.

Dintre cei opt, Deulofeu este împrumutat deja la Watford, Rafinha Alcantara la Inter, iar Munir la Alaves.

111, 8 milioane de euro au costat-o pe Barcelona transferurile celor opt fotbalişti pe care doreşte să-i vândă.

Andre Gomes a fost cumpărat de Barca de la Valencia pentru 35 de milioane de euro, Aleix Vidal de la Sevilla pentru 15 milioane de euro, Digne de la PSG în schimbul a 16,5 milioane de euro, Alcacer de la Valencia pentru 30 de milioane, Denis Suarez răscumpărat de la Villarreal pentru 3,3 milioane de euro, iar Deulofeu răscumpărat de la Everton pentru 12 milioane de euro. Munir şi Rafinha, produşi de Academia Barcelonei, nu au costat nimic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: