Întrebat dacă situaţia sa de la PSG de poate compara cu cea a lui Pogba, care se află în conflict cu Jose Mourinho la Manchester United, Ronaldinho a declarat: "Nu e același lucru. Când Mourinho îți spune că ești rezervă, îl asculți. Pe celălalt, mai puțin. Mourinho a cucerit atâtea trofee și are atâtea cunoștințe, trebuie să-l respecți. În cazul meu, era exact opusul".

Luis Fernandez, în prezent director sportiv la Academia lui PSG, nu a rămas dator şi i-a dat o replică dură lui Ronaldinho. "Ceea ce a zis Ronnie nu-l privește decât pe el. Îi doresc să-și regăsească forma și spiritul. Ca fotbalist, s-a ratat! Stilul lui de viață nu i-a permis să fie un Messi sau un CR7. Ronaldinho a fost un foarte, foarte mare jucător pe teren și nu la fel de mare în afara stadionului", a spus Fernandez.

Întrebat, recent, care este, în clipa de faţă, cel mai bun fotbalist din lume, Ronaldinho a declarat: "Messi sau Cristiano Ronaldo? Messi! Mi-ar fi plăcut să continuu să joc alături de el. Nu am avut suficient timp să evoluăm împreună, el era încă foarte tânăr. Aş vrea să fiu din nou pe gazon lângă el, măcar pentru un meci"