image
Sursa foto: Nadejda Roșcovanu

Maia Sandu: Cetățenii RM au puterea să-i pedepsească astăzi pe cei care i-au mințit, i-au furat și i-au alungat din țară

Cetățenii Republicii Moldova au puterea, astăzi. să-i pedepsească pe cei care i-au furat și i-au alungat din țară. Este mesajul candidatului PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, la ieșirea din secția de votare.

Maia Sandu a îndemnat cetățenii să iasă în număr mare la vot. „Atunci când oamenii se unesc, când își iau propriul destin în mâini, lucrurile se schimbă”, a menționat Maia Sandu.

„Dragi cetățeni, astăzi este ziua voastră. Azi toată puterea este în mâinile voastre. Azi aveți puterea să-i pedepsiți pe cei care v-au mințit, v-au furat, v-au sărăcit și v-au alungat de acasă. Azi vom decide cum vor trăi oamenii din Republica Moldova în următorii patru ani, vom decide cum va păși Republica Moldova în următorul deceniu. Pentru asta trebuie să ieșim la vot. Atunci când oamenii se unesc, când își iau propriul destin în mâini, lucrurile se schimbă”, a declarat Maia Sandu după ce și-a exercitat dreptul la vot.

„Eu am votat pentru schimbare, pentru o țară în care toți oamenii se uită cu încredere în ziua de mâine, în care oamenii trăiesc în bucurie alături de familiile lor, în care oamenii îmbătrânesc cu demnitate. Am votat pentru o Moldovă de care cu toții să fim mândri”, a adăugat candidatul în cursa prezidențială.

Maia Sandu a mai spus că, de la primele ore ale zilei, au fost atestate mai multe cazuri când sistemul electronic nu funcționează și a cerut Comisiei Electorale Centrale să asigure un proces de votare corect și normal.

„Vigilență mare din partea tuturor cetățenilor și observatorilor și toți cei care sunt responsabili de organizarea alegerilor să-și îndeplinească toate sarcinile cu maximă responsabilitate”, a menționat Maia Sandu.

Totodată, Maia Sandu s-a declarat convinsă că astăzi va fi înregistrată o rată de participare la vot mai mare față de cea din primul tur.

„Cred că o să fie o prezență mare, sunt foarte mândră de cum s-a unit societatea”, a mai spus Maia Sandu.

Maia SanduMaia Sandu
Maia SanduMaia Sandu
Maia SanduMaia Sandu
Maia SanduMaia Sandu
Maia SanduMaia Sandu
Maia SanduMaia Sandu
Maia SanduMaia Sandu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: