image
Sursa foto: Profimedia

Xavi are planuri mari la Barcelona. Catalanii au ajuns la un acord cu un jucător din Premier League

Xavi (43 de ani) vrea să o transforme din nou pe Barcelona într-o "mașinărie" de fotbal, iar pentru asta are de gând să facă mai multe transferuri importante în această vară.

Potrivit sport.es, Barcelona s-a înțeles cu fotbalistul în vârstă de 25 de ani. Acum, Raphinha va trebui să îi convingă pe oficialii lui Leeds să accepte oferta venită din partea catalanilor.

Un plus al acestei mutări îl poate reprezenta impresarul lui Raphinha, fostul fotbalist portughez Deco, care are o relație foarte bună cu formația blaugrana, pentru care a evoluat în perioada 2004 - 2008.

Potrivit publicației Marca, președintele Joan Laporta, alături de directorul Mateu Alemany, lucrează la un plan prin care să convingă jucătorii cu cele mai mari salarii din lot să-și reducă remunerațiile.

Cei vizați sunt în special veteranii din lot, precum Gerard Pique, Sergio Busquets și Jordi Alba. Cei trei ar trebui să încaseze în sezonul viitor aproape 100 de milioane de euro, sumă care include salariile lor, restanțele și bonusurile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: