Acum, când Ronaldo a împlinit 33 de ani, iar Messi va face 31 peste câteva zile, se așteaptă alte staruri din noul val. Într-un interviu pentru World Soccer, starul de la Real Madrid a alcătuit un top în care îl plasează pe colegul său de la Real, Marco Asensio în capul listei, scrie digisport.ro.

Pe locul secund se află cel mai scump jucător al planetei, Neymar, care a ajuns de la Barcelona la PSG în toamna trecută, pentru 222 de milioane de euro. Următorul pe listă e al doilea jucător ca valoare, după Neymar, Mbappe. PSG va plăti pentru el 180 de milioane de euro lui AS Monaco, după ce jucătorul a evoluat sub formă de împrumut în sezonul recent încheiat.

Al patrulea pe listă este chiar un rival de la Barcelona, Ousmane Dembele, pentru care catalanii au plătit 105 milioane de euro Borussiei. Clasamentul este încheiat cu două nume din Premier League, Hazard și Rashford.

Despre toți acești fotbaliști, Ronaldo a spus că sunt "jucători cu un mare potențial care pot deveni cei mai buni din lume".

De-a lungul carierei, Cristiano Ronaldo și Liuonel Messi au marcat peste 1.000 de goluri împreună. Argentinianul are 551 de reușite, în timp ce Ronaldo are 449.