„La momentul de față vedem că pozițiile componentelor blocului ACUM cu privire la cerințele înaintate de PSRM sînt diferite. Suntem în așteptarea unei poziții comune a PAS și DA. În dependență de răspunsul blocului ACUM vom veni și noi cu un răspuns clar referitor la întrevedere și oră”, spune, într-o postare pe Facebook, deputatul socialist Ion Ceban, secretarul pentru ideologie al PSRM.

Asta deși, cu puțin timp în urmă, Blocul ACUM Platforma DA și PAS a adresat PSRM o invitație la continuarea dialogului, după ce au anunțat că vor susține o candidatură fără probleme de integritate la funcția de președinte al Parlamentului, înaintată de PSRM.

Blocul ACUM a invitat PSRM la continuarea dialogului astăzi seara la 18:00, sau mâine la 8:30, la Parlamentul Republicii Moldova

Între timp, conducerea Partidului Socialiștilor a decis să trimită astăzi reprezentanți la Partidul Democrat, pentru „a afla detalii despre propunerile anunțate anterior de către Partidului Democrat in vederea depășirii crizei politice”.