image
Sursa foto: Getty Images

Leo Messi a făcut anunţul în legătură cu tăierea salariilor la Barcelona! Ce l-a indignat pe căpitanul catalanilor

Lionel Messi şi-a exprimat surprinderea faţă de faptul că persoane din anturajul Barcelonei au dat de înţeles că jucătorii campioanei Spaniei refuză să accepte tăierea salariilor.

Căpitanul echipei a anunţat oficial că fotbaliştii sunt de acord să renunţe la 70% din venituri în timpul pandemiei de coronavirus. De asemenea, Messi a precizat că jucătorii vor avea grijă ca angajaţii clubului să nu aibă deloc de suferit în această perioadă.

"Vreau să clarific faptul că dorinţa noastră a fost mereu aceea de a accepta reducerea salariilor pentru că am înţeles că este vorba de o situaţie excepţională iar noi am fost MEREU primii care am ajutat clubul când a fost nevoie.

De multe ori am făcut lucruri din proprie iniţiativă, de aceea suntem surprinşi să vedem că există persoane din club care ne pun acţiunile sub o lupă sau pun presiune pe noi deşi noi am dorit mereu să facem acest lucru. Dacă înţelegerea a venit mai târziu, motivul este că am dorit să găsim o soluţie pentru a ajuta clubul şi angajaţii în această perioadă dificilă.

În ceea ce ne priveşte, a sosit momentul să anunţăm că în afară de reducerea cu 70% a salariilor în timpul stării de urgenţă, vom face contribuţii astfel încât salariaţii clubului să primească salariul integral în această perioadă," a fost mesajul postat de Leo Messi.

Acordul a fost anunţat şi de gruparea catalană pe site-ul oficial. Negocierile pentru tăierea salariilor începuseră săptămâna trecută după ce Barcelona a confirmat faptul că va apela la legea şomajului tehnic pentru a diminua impactul financiar provocat de pandemia de coronavirus.

Deja, alte cluburi precum Atletico Madrid, Espanyol şi Alaves anunţaseră că vor aplica aceeaşi măsură.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: