image
Sursa foto: privesc.eu

Reacția internauților după decizia CSJ privind invalidarea alegerilor din capitală

Analiști, jurnaliști, locuitori ai capitalei și chiar cetățeni din diasporă și-au arătat indignarea față de invalidarea alegerilor din capitală. Aceștia au scris mesaje pe rețelele de socializare în care spun că nu mai au încredere în justiția din Republica Moldova.

„Cuvintele sunt de prisos. Pentru prima dată din 2010, când am spus că Plahotniuc e criminal”, a scris jurnalistul Alex Cozer.

„Purtătorul de cuvânt al PD spune “că nu-și poate permite să comenteze decizia CSJ”. Vacă sacră, nu alta, justiția asta a noastră, care este “independentă”, potrivit lui Gămurari! Ei cum să nu-l crezi, dacă omul este convins de asta? El doar știe cine garantează și coordonează “independența” justiției”, a scris jurnalista Alina Țurcanu.

„Moldova intră în beznă.Să aprindem NOI lumina. Marți, la 7.30 dimineața ne adunăm in fața Primăriei”, a scris Liviu Vovc, vicepreședintele Platformei DA.

„ZECI DE ROBOCOPI ADUȘI LA CSJ ca Judecătorii să poată scuipa în voie pe femeia asta. Cel mai amuzant e că ei acolo cred în „demnitatea judecătorului” și „noblețea robei”. Ferice de voi că nu vă vede-n ochi, biata femeie cu balanță”, a scris Voprel Mardare.

„De astăzi Moldova devine o dictatură”, a scris Diana Guja.

„Lumea zice că e un sfârșit. Eu vă zic că e un început. Și eu am dreptate”, a scris Ștefan Gligor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: