image
Sursa foto: Getty Images

Cavani e dorit de Real Madrid: Anunţul făcut de spanioli

Real Madrid este interesată de Edinson Cavani, care ar putea deveni noul "galatic". Rămasă fără Cristiano Ronaldo, transferat la Juventus, campioana Europei şi-ar fi îndreptat atenţia către atacantul uruguayan.

Informaţia a fost dezvăluită de Radio Marca, marţi seară, iar o asemenea mutare nu ar fi o surpriză. "El Matador" este un golgheter înnăscut, iar prezenţa sa în atacul echipei lui Julen Lopetegui poate asigura Realului un număr important de goluri, chiar dacă, probabil, nu la nivelul cu care Ronaldo i-a obişnuit pe fani în cei 9 ani petrecuţi pe Bernabeu.

Golgheterul all-time al lui Paris St. Germain nu se află într-o poziţie foarte confortabilă în capitala Franţei, relaţia sa cu Neymar nefiind niciodată cu adevărat apropiată. În acelaşi timp, oficialii de pe Parc des Princes par decişi să mizeze pe starul brazilian, cel mai scump fotbalist din istorie, şi pe vedeta emergentă a fotbalului mondial, Kylian Mbappe, astfel că vânzarea vârfului de 31 de ani nu e un scenariu care trebuie exclus.

De altfel, la începutul acestei luni, Sport a scris că Neymar le-ar fi cerut şefilor lui PSG să-l vândă pe Cavani şi să-l transfere în locul lui pe contaţionalul său Luis Suarez. În acelaşi timp, tatăl atacantului, Luis Cavani, a dezvăluit că fiuls său nu a fost niciodată cu adevărat fericit la Paris.

Transferat de la Napoli, în 2013, Cavani a câştigat 4 titluri, 4 Cupe ale Franţei, 5 Cupe ale Ligii şi 3 Supercupe ale Franţei, în perioada petrecută la PSG. Nu s-a apropiat, însă, niciodată de cucerirea Ligii Campionilor, obiectiv care poate fi atins la Real, campioana Europei în ultimii 3 ani.

În ultimele zile, în presa internaţională s-a vorbit despre o posibilă revenire sud-americanului la Napoli, variantă pe care preşedintele clubului din sudul Italiei, Aurelio De Laurentiis, a infirmat-o.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: