image
Sursa foto: Getty Images

Sergio Ramos a rupt tăcerea! Anunțul fundașului despre situația sa contractuală la Real Madrid

Sergio Ramos mai are contract cu Real Madrid până în iunie, iar situația sa este în continuare incertă.

Fotbalist emblematic pentru istoria recentă a clubului, fundașul central nu a ajuns până acum la un acord cu membrii conducerii lui Real Madrid pentru prelungirea înțelegerii scadentă la finalul acestei stagiuni.

”Există foarte multe incertitudini. Mi-ar plăcea să pot spune ceva, dar nu e nimic nou. Mi-ar plăcea să fie. M-am gândit în ultimul timp doar la revenirea de după accidentare și la încheierea acestui sezon în cel mai bun mod posibil. Nu există nimic nou despre prelungirea contractului.

Când va exista ceva, voi fi primul care va ieși și va anunța. Dar sunt liniștit în continuare, concentrat pe acest final de sezon”, a declarat Sergio Ramos, potrivit AS.com.

Sergio Ramos nu a mai jucat de la jumătatea lunii ianuarie, din cauza unei accidentări la genunchi, din cauza căreia a trebuit să se și opereze, la menisc.

În această săptămână, fundașul central s-a antrenat normal sub comanda lui Zinedine Zidane și ar putea reveni pe gazon, după două luni.

În ultimele luni, Sergio Ramos și conducerea lui Real Madrid ar fi purtat mai multe runde de negocieri pentru prelungirea contractului fundașului, însă nu au reușit să ajungă la un acord. Oficialii clubului i-ar fi propus, la ultima întâlnire, un contract valabil un sezon, cu 12.000.000 de euro salariu, propunere cu care fundașul nu este de acord, Ramos dorind o înțelegere pe doi ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: