image
Sursa foto: welcometobratislava.eu

Un taximetrist a ajuns la spital, după ce a fost atacat de doi pasageri; Polițiștii sunt în căutarea indivizilor

Un taximetrist în vârstă de 34 de ani a fost atacat în această noapte de doi indivizi. Victima a fost transportată de urgență la spital, iar polițiștii sunt în căutarea suspecților.

Totul s-a întâmplat în această noapte, la ora 2.00. Polițiștii au fost sesizați de către taximetrist, care le-a comunicat că a fost agresat de doi tineri la intrarea în satul Hulboaca, comuna Grătiești.

La fața locului imediat sa deplasat un echipaj al BPRO, grupa operative și un echipaj medical.

„La locul faptei polițiștii au stabilit că solicitantul, un bărbat în vârsta de 34 ani, care activează în calitate de taximetrist a primit solicitare în satul Hulboaca spre sectorul Botanica. Ajungând la locul solicitat suspecții au urcat în automobil, ulterior l-au agresat pe bărbat, cauzându-i mai multe plagi pe suprafața corpului, după care au părăsit locul infracțiunii”, a declarat pentru Jurnal.md ofițerul de presă al Polițiai Capitalei, Natalia Stati.

Bărbatul a fost transportat la spital unde i-a fost acordat ajutor medical. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, pentru a stabili toate circumstanțele. Politiștii intreprind măsuri pentru reținerea făptașilor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: