image
Sursa foto: Getty Images

Panică la Real Madrid, care îl poate pierde pe Luka Modric: Decizia luată de Balonul de Aur

Luka Modric i-ar putea spune adio lui Real Madrid chiar în această iarnă. Potrivit Telemadrid, mijlocașul croat a refuzat oferta de prelungire a contractului actual, care este scadent în 2020.

Acum, câștigătorul Balonului de Aur așteaptă o a doua propunere mai bună. Dacă cele două părți nu ajung curând la un acord, s-ar putea ca madrilenii să fie forțați să-l vândă la vară, când va intra în ultimul an de contract, pentru a evita să-l piardă gratis în ianuarie 2020, când va intra în ultimele 6 luni de contract.

Cu toate acestea, publicația citată susține că Real e convinsă, în adâncul ei, că va reuși să-l convingă pe Modric.

Inter se interesează de mai mult timp de Luka Modric, căruia vrea să-i ofere un contract pe două sezoane, cu un salariu stagional de 10 milioane de euro. În plus, vicecampionul mondial are oferte tentante și din China, pe sume fabuloase.

"Nu credeam că este posibil să-l luăm pe Modric, dar de ce să nu visăm? Eu doar le-am spus celor care ni l-au oferit că suntem prezenți, că dacă ceea ce ne-au spus este adevărat, atunci să dscute cu Real Madrid și să ne informeze și pe noi. Sincer, nu ne simțeam pregătiți pentru negocieri pentru că ne știm posibilitățile. Dacă încercăm din nou? În fotbal nu poți spune nu niciodată", a explicat directorul sportiv de la Inter, Piero Ausilio.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: