image
Sursa foto: Getty Images

Replica acidă a lui Firmino pentru Sergio Ramos după ce fundaşul spaniol a izbucnit zilele trecute

Roberto Firmino a avut o replică acidă pentru Sergio Ramos, cel care - în tentativa de a se apăra de critici - a declarat că ”mai lipseşte ca Firmino să spună că a răcit pentru că o picătură din transpiraţia mea a căzut pe el”.

Sergio Ramos a fost acuzat după finala Ligii Campionilor că l-a accidentat intenţionat pe Salah şi l-a lovit cu cotul în cap pe Karius, înainte ca acesta să gafeze la golul lui Benzema. Fundaşul lui Real Madrid a izbucnit şi spune că sunt comentarii răutăcioase şi n-au nicio legătură cu realitate:

”La naiba, au dat foarte multă atenţie acelui moment cu Salah... Nu am vrut să vorbesc pentru că totul era exagerat. Am văzut faza bine... el mă apucă primul de mână şi apoi cad în cealaltă parte, iar accidentarea e la mâna opusă. Au spus că am făcut priză ca la judo. Apoi, portarul a zis că l-am ameţit după o ciocnire. Mai lipseşte ca Firmino să spună că a răcit pentru că o picătură din transpiraţia mea a căzut pe el”, a spus Ramos zilele trecute.

Firmino spune că a rămas dezamăgit de afirmaţiile făcute de Sergio Ramos: ”Prefer să nu comentez acest subiect. Are dreptate că este campion, dar a fost foarte prostesc din partea lui. Dar asta este, totul e bine”, a declarat Firmino, potrivit El Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: