image
Sursa foto: Getty Images

Anunţul zilei în Anglia! Conducerea i-a decis soarta lui Jurgen Klopp, după ruşinea istorică trăită de Liverpool

Liverpool traversează una dintre cele mai negre perioade din istorie. "Cormoranii" au avut o cădere abruptă în 2021 şi au depăşit un record negativ care cu greu va mai putea fi doborât: au nu mai puţin de 6 înfrângeri consecutive pe Anfield, în Premier League.

Totul a început pe 21 ianuarie, cu Liverpool - Burnley 0-1. De atunci au urmat alte 5 eşecuri pe teren propriu în campionat, în care "The Reds" au înscris un singur gol!

Situaţia de la club este extrem de tensionată, iar conflictul mocnit dintre Mohamed Salah şi Jurgen Klopp a contribuit şi el la această prăbuşire.

În tot acest context, s-a vorbit chiar despre plecarea managerului german de la echipă. Presa din Anglia scrie că şefii lui Liverpool i-au decis soarta lui Jurgen Klopp, după rezultatele dezastruoase din ultima vreme. The Times anunţă că antrenorul are în continuare sprijinul conducerii şi că nu se pune problema despărţirii.

Şefii "Cormoranilor" au încredere în continuare în Jurgen Klopp şi sunt convinşi că acesta are abilitatea de a scoate clubul din această situaţie şi de a-l readuce acolo unde îi este locul. Pe 27 decembrie, campioana Liverpool era pe primul loc în Premier League, iar acum a ajuns până pe 8!

În campionat, Liverpool s-a prăbuşit în ultimele două luni şi a ajuns din lider o formaţie de mijlocul clasamentului. Ultimele 6 rezultate de pe teren propriu sunt catastrofale şi marchează o ruşine istorică. Niciodată în istoria clubului de pe Anfield echipa nu a înregistrat atâtea eşecuri la rând acasă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: